Ållebergs Café & Restaurang

Vill du ta en fika och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt? Då kan Fikapatrullen tipsa om Ålleberg Café & Restaurang som ligger på berget Ålleberg, 332 meter över havet. När vi besöker Ålleberg Café & Restaurang är det ett härligt försommarväder och från caféets uteservering ser vi hela Falbygden som en vacker tavla i olika färgskiftningar. Utsikten är verkligen caféets största förtjänst!
När det gäller fika och och dryckesutbud är urvalet begränsat. Vi vill dock poängtera att det både finns glass och våfflor utöver det ordinarie fikasortimentet. Dessutom finns det matiga mackor och ett restaurangutbud. Vi äter en kanelbulle och en snickersruta som får ett godkänt betyg. Vår behållning av besöket är ändå den vackra utsikten. Här vill vi sitta hela dagen och betrakta allt spännande som vi ser lite grand från ovan.

Betyg:

Fika: 

Dryck: 

Bemötande: 

Miljö (utomhus):

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *