Veckans bulle: Mandelmassebulle, Norrmalms Wienerbageri, Skövde

Norrmalms Wienerbageri var stambageri för Fikapatrullens äldre medlem när hon bodde i Skövde under en kort tid för länge sedan. Vi har tidigare recenserat detta bageri och nu är det dags att testa en av deras bullar: en traditionell vetebulle med fyllning bestående av mandelmassa.

Den flätade bullen är dekorerad med pärlsocker och mandel och den har ett vackert utseende. Bullen smakar utsökt även om vi skulle önska mer mandelmassa i fyllningen. Vi förstår dock att det är en avvägning eftersom en alltför riklig fyllning kan ge en kladdig bulle. Vårt sammanfattande omdöme är att bulle smakar som en hembakt vilket är detsamma som ett gott betyg!

 

Betyg: 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *