Veckans bulle v.29: Kardemummabulle, Redvägs Bageri

Det har återigen blivit dags att testa en bulle från Redvägs Bageri! Tidigare har vi testat en mandelbulle från bageriet (läs recensionen här). Redvägs Bageri är stationerat i Hållestorp utanför Blidsberg. Vi har dock köpt vår bulle på mysiga Malta Johannas Marknad i Falköping (som verkligen förtjänar ett besök om du precis som oss är ett fan av lokalproducerat). Den här gången ska vi testa bageriets kardemummabulle. 
Precis som mandelbullen har kardemummabullen en god deg och en härligt smörig smak, och det vi också uppskattar med kardemummabullen är att den innehåller en tydlig smak av kardmeumma. Ovansidan av bullen är lätt bränd vilket bidrar till en härlig textur och vi uppskattar också det knapriga sockret på toppen av bullen. Även kardemummabullen är en fem-av-fem-bulle enligt Fikapatrullens tycke!
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *