Kopps

Shuffleboard, mat, fika och goda ytor till jobb och studier – visst låter det perfekt? Framför allt är det fikat som lockar Fikapatrullen till caféet Kopps som ligger vid Domkyrkan (det vill säga, mitt i smeten i Göteborg). Allt-i-allo-inrättningar som Kopps är ett modernt koncept och det är ingen tvekan om att Kopps är mångsidigt, men hur väl lyckas caféet leva upp till Fikapatrullen kriterier fika, dryck, bemötande och miljö?
Kopps har ett fikautbud som minst sagt är standardmässigt: morotskaka, bärpaj och såklart rawfoodbollar… Hur gott det än är med de tre nämnda bakverken bjuder inte Kopps på något nytt i fikaväg. Däremot har Kopps ett gediget dryckesutbud och kaffedryckerna går dessutom att få veganska med havremjölk. 
 
Fikapatrullen väljer att testa caféets havrelatte och veganska brownie. Havrelatten har en god smak och är trevlig att avnjuta. Dock beställde Fikapatrullen en stor latte som i själva verket inte var så himla stor vilket var lite av en besvikelse. Brownien har en topping av russin och nötter och bjussar inte på något nytt i smakupplevelse, tvärtom är smaken något menlös.  
Vi har egentligen ingenting emot inredningen på Kopps men under Fikapatrullens besök var det oerhört stökigt i lokalen. Förmodligen berodde det delvis på lata gäster som inte städade undan efter sig, men personalen har också ett ansvar i att hålla det cleant på caféet. Att det kändes skräpigt drar tyvärr ned på Fikabloggens betyg. Dessutom upplever vi den höga musiken som spelas på caféet som något störande. Fikat var inte det bästa vi avnjutit, kanske räcker det med att beställa en god havremjölksbaserad latte vid ett besök på Kopps, men däremot lämpar sig Kopps bra för såväl studenter som frilansare: och alla som känner för att lira shuffleboard… 
 
P.S: det finns såklart wi-fi! D.S. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:

Bemötande: 
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *