![](https://cdn1.cdnme.se/4630639/9-3/vec_5c162b1e2a6b2280da68d335.png)
Vi besökte Gustafssons Konditori & Bageri förra hösten och nu har det blivit dags för oss att återvända till Skara-caféet för att recensera en bulle! Eller, faktiskt två stycken, men den andra bullrecensionen kommer att publiceras senare. Bullen som står på tapeten idag är en vetebulle med vaniljfyllning.
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/dsc08073_5d5928aaddf2b3663d15ba88.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4630639/9-3/dsc08071_5d5928a82a6b22bf2d4b33c2.jpg)
Den kringelformade bullen är bakad på en luftig deg, är smörig och har ett rejält lager med pärlsocker på toppen. Den innehåller också kardemumma, dock i en liten mängd, och det är där vi har svagheten med bullen: smakerna skulle kunna vara tydligare. Mer kardemumma- och vaniljsmak! Det är en godkänd bulle men vi tror att Gustafssons Konditori & Bageri kan bättre än såhär.
Betyg:
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/kanel_5bb26a7a9606ee5e65b83a08.png)
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/kanel_5bb26a7a9606ee5e65b83a08.png)
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/kanel_5bb26a7a9606ee5e65b83a08.png)