Veckans bulle v.36: Vaniljbulle, Gustafssons Konditori & Bageri, Skara

 
Vi besökte Gustafssons Konditori & Bageri förra hösten och nu har det blivit dags för oss att återvända till Skara-caféet för att recensera en bulle! Eller, faktiskt två stycken, men den andra bullrecensionen kommer att publiceras senare. Bullen som står på tapeten idag är en vetebulle med vaniljfyllning.

Den kringelformade bullen är bakad på en luftig deg, är smörig och har ett rejält lager med pärlsocker på toppen. Den innehåller också kardemumma, dock i en liten mängd, och det är där vi har svagheten med bullen: smakerna skulle kunna vara tydligare. Mer kardemumma- och vaniljsmak! Det är en godkänd bulle men vi tror att Gustafssons Konditori & Bageri kan bättre än såhär. 
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *