![](https://cdn1.cdnme.se/4630639/9-3/vec_5c162b1e2a6b2280da68d335.png)
Nyligen recenserade vi en vaniljbulle från Skara-caféet Gustafssons Konditori & Bageri och idag ska vi istället dela med oss av vårt omdöme av fikets sockerkringla.
![](https://cdn3.cdnme.se/4630639/9-3/dsc08075_5d5928b52a6b22bf3ccb4654.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4630639/9-3/dsc08080_5d5928b8e087c3645decc7f6.jpg)
Det är en sockrig bulle, som precis som den förra bullen som vi recenserade på Gustafssons, är bakad på en porös deg. I likhet med vaniljbullen vi testade från samma konditori skulle det behövas tydligare smaker även i sockerkringlan. Bullen blir tyvärr aldrig tillräckligt intressant, det är något mediokert över den, trots att den tyder på god hantverksmässig kunskap när det kommr till degen.
Betyg:
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/kanel_5bb26a7a9606ee5e65b83a08.png)
![](https://cdn2.cdnme.se/4630639/9-3/kanel_5bb26a7a9606ee5e65b83a08.png)