Cafe Sweet Times

Café Sweet Times ligger på Vasagatan i Göteborg, med en uteservering som tacksamt nog ligger just mot Vasagatan, en härligt livlig gata där du kan gassa i solen eller skydda dig under något parasoll. Inne på Sweet Times är det däremot ganska mörkt och inredningen sticker inte ut på något särskilt vis, så det är definitivt fint väder som rekommenderas för ett besök på Sweet Times.

Hur är det med fikat då? När Fikapatrullen slår sig ned på uteserveringen är det med en smulpaj bestående av både rabarber och jordgubbar, tillsammans med en varm chailatte. Pajen doftar härligt av bär och rabarber och kombinationen blir verkligen härligt syrlig och fruktig. Vaniljsåsen är tyvärr lite för generöst tilltagen och dränker nästan pajen, men inunder finns något genuint välsmakande.
Chailatten överraskar med riktigt kraftig chaismak, mjölken och skummet tar aldrig överhanden och drycken blir ett varmt härligt komplement till pajen. Rent estetiskt saknas det tyvärr lite personlighet i inredningen, men trots detta är både fikat och drycken hos Sweet Times någonting som varmt kan rekommenderas, även om vaniljsåsen är mer än nog för att mätta halva Vasastan.
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *