Caféerna vi tipsar om i Allers

 
Påtår på er! Här kommer länkar till de sex caféer som vi tipsar om i Allers. Trevlig läsning! Följ oss gärna på vår Facebook-sida för att inte missa något inlägg och glöm inte bort att vi även har en karta  där vi sätter ut caféerna som vi har testat. Ni kan även läsa mer om Fikabloggens historia i detta inlägg där ni även kan finna länkar till vilka caféer vi har utsett till de bästa genom åren. Hoppas att våra cafétips ger er inspiration inför sommarutflykterna! 🙂

Landhs konditori är vårt stamfik. Det ligger vackert vid Mullsjön och har en sjönära uteservering. Här finns både traditionella och nymoderna godbitar. På helgerna kan man avnjuta fikabufféer av olika slag.

På Kärrstegens Gård på Berg har du utsikt över Ljungskile. Caféet erbjuder en mängd smarriga bakverk till rimliga priser. Missa inte att kolla in deras mysiga butik där både nya och gamla föremål säljs!

Om du har vägarna förbi Malmö får du inte missa detta mysiga trädgårdscafé! Slottsträdgårdens Kafé gör sig som allra bäst en varm vår- eller sommardag. Prova gärna deras goda cappuccino!

Kivarps gårdsmejeri utanför Habo är ett barnvänligt café där möjlighet till att klappa getter finns. Det lantliga fiket har ett väl avvägt utbud med getostkaka som specialitet.

Bageriet ligger i Malung-Sälens kommun och är ett litet gårdscafé med ett genuint fikautbud. Det vi uppskattar mest med caféet är de goda bullarna.

Carli Choklad ligger mitt i centrala Karlstad. Här finns härliga bakverk, supergod italiensk glass och egentillverkade chokladpraliner. Ett måste för alla chokladälskare!

2 Comments

 1. Maria
  juni 16, 2018

  Hej!

  Sitter i Venedig och läser artikeln i Allers om er fikablogg. Kul! Såg att ni ska åka till Stockholm och testa. Jag vill varmt rekommendera ett nyöppnat kafé i Råsunda, Juniper tree (T-bana Näckrosen)… En oas i fikavärlden, gott och trevligt!

  Välkommen till Stockholm!

  Svara
  1. fikabloggen
   juni 16, 2018

   Hej Maria! Roligt att du gillar artikeln om Fikabloggen! Tack för tipset om fiket i Råsunda 🙂 Hör gärna av dig om har
   fler tips på caféer i Stockholmstrakten. Vänliga hälsningar Louice & Susanne/Fikabloggen

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *