Ritz Konditori

Fikapatrullen besöker Vaggeryd en gråmulen dag i början av februari. Vi är på orten i ett jobbärende, men givetvis har vi tid för en fika. På orten finns endast ett café, Ritz Konditori, och glada i hågen beger vi oss dit. När Fikapatrullen kommer in i konditoriet blir vi glatt överraskade när vi upptäcker att Ritz har ett stort utbud av smarriga bakverk – både klassiker och nymodigheter. Eftersom det är semletider bestämmer vi oss för att testa en minisemla. Den har en god och riklig mandelmassefyllning trots att den är liten i storleken och grädden är god. Detsamma gäller för vetebullen.
Bryggkaffet på Ritz Konditori är godare än på många andra konditorier och man har också andra kaffedrycker i sitt sortiment. Cafélokalen skiljer sig inte så mycket från andra caféer, men den är ändå ljus och fräsch. Slutligen vill vi gärna lyfta fram den trevliga och serviceinriktade personalen på Ritz. Fikapatrullen kan konstatera att det räcker med ett enda café på en ort – i alla fall om det håller lika hög klass som Ritz Konditori.
Vi lovar att återkomma till detta café framöver för att testa någon av deras spännande bakelser. Håll utkik på Fikabloggen.

 

Betyg:

Fika:

Dryck: 

Bemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *