Dumlesemla, Systrarnas Konditori

Påtår på er! För ett tag sedan inhandlade Fikapatrullen dumlesemlor från Systrarnas Konditori i Falköping. Det verkar som om semlorna bara fanns i butik under den veckan, men vem vet, om ni frågar personalen på Systrarnas Konditori snällt kanske de kan tänka sig att göra semlorna fler gånger? 😍
Semlan består av en luftig vetebulle med en god kardemummasmak. Istället för mandelmassa innehåller dumlesemlan vaniljkräm som fyllning och en kärna av salt karamell. Grädden har en Dumlesmak och på toppen av semlan ligger en Noblesse-platta. 
 
Kombinationen visar sig vara förföriskt god och smakerna gifter sig på ett fint sätt. Ingen smak dominerar utan istället går de hand i hand utan att för den delen vara för mesiga. Ena halvan av Fikapatrullen tycker dock att chokladplattan på toppen är överflödig och att det skulle vara lika gott med ett vanligt vetelock istället. 
 
En riktig fullpoängare!
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *