Semmelwrap, Mössebergsbagarn

Idag är det dags för Fikapatrullen att smaka på en semmelwrap, som är en modern variant på den klassiska semlan. Vi har inhandlat semmelwraps på Mössebergsbagaren i Falköping. Detta bageri har för övrigt många olika semmelsorter. Passa på att testa dem innan säsongen är över för i år! 
Tillbaka till semmelwrappen som är inslagen i papper precis som andra, mer matiga, wraps. Tanken är förstås att wrappen ska kunna ätas med händerna och det tror vi skulle fungera fint även om fyllningen är riklig. Wrapbrödet är ett tunt och runt bröd. Det ser lite blekt ut men det smakar överraskande gott med tydlig kardemummasmak. Semmelwrappen är fylld med grädde och mandelmassa . Fyllningen är generös och vi tror att den innehåller mer mandelmassa än vanliga semlor. Mums! 
 

Fikapatrullens test av semmelwraps utfalller därför till belåtenhet. Vi tycker att semmelwrappen är ett trevligt alternativ till en traditionell semla.

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *