Semmelcrêpe, Olgas Crêpes & Gelato

En semmelcrepe är en kul variant på den traditionella semla och Fikapatrullen har besökt Olgas Crêpes & Gelato för att äntligen få smaka på denna korsning mellan en semla och en crêpe. Semmelcrêpen är vacker att titta på och den består (som ni säkert förstår) av en dubbelvikt crêpe. Den är fylld med grädde och mandelmassa och det finns även en extra klick grädde på tallriken. Kronan på verket är dekoren bestående av mandelspån med siktat florsocker över. Ett extra plus är att det också finns en glutenfri variant.

Fikapatrullen tycker att semmelcrêpen är riktigt smaskig . Den är en blandning av bakverk och dessert och den är inte så söt som en klassisk semla. Mandelspånen ger ett härligt tuggmotstånd och det är lagom mycket grädde i fyllningen. Vi känner oss mätta och belåtna när vi lämnar Olgas Crêpes & Gelato. Hoppas att semmelcrêpen kommer tillbaka nästa semmelsäsong!

 

Betyg:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *