Sunes Fik

Visst är det på tiden med fler caféer som erbjuder veganska alternativ? Sunes Fik, som enligt internetkällor är Göteborgsstadsdelen Kålltorps äldsta fik, är med andra ord helt rätt ute. För den som är rädd för sojaalternativ levererar Sunes Fik även icke-veganska bakverk, med andra ord finns det något för alla på det mysiga Kålltorp-caféet. 
Sunes Fik har ett kreativt fikautbud och för frukostentusiasten erbjuder Sunes Fik rejäla frukostmenyer till ett facilt pris. Fikapatrullen väljer att testa en kolatartelette som är toppad med choklad och jordnötter. Kolatarteletten är ruskigt god, ett av de bästa bakverken som Fikapatrullen ätit på länge. Det är ett välbalanserat bakverk där den söta kolafyllningen bryter av fint mot de salta jordnötterna. Fikapatrullen slurpar även i sig en cappuccino som är till belåtenhet. 
Sunes Fik är inrett i en mysig femtiotalsstil och Fikapatrullen trivs i det lilla kvartersfiket. Lokalen är som sagt liten, men sommartid finns det även en uteservering. Det är väl värt att ta en avstickare till Kålltorp för att fika på den här lilla pärlan!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *