Veckans bulle v.16: Giffel, Nordfeldts Konditori, Vänerborg

 
Nordfeldts Konditori har funnits i Vänersborg sedan år 1900 (!) enligt konditoriets hemsida. Dessvärre har vi ännu inte hunnit recensera Nordfeldts Konditori på plats för att få ett intryck av deras fika, dryck, kundbemötande och fikamiljö (så många caféer, så lite tid 😖) men när vi besökte Vänersborg i samband med vår recension av Konditori Princess passade vi på att köpa med oss bullar hem från Nordfeldts Konditori! Här kommer vår första bullrecension från Nordfeldts Konditori, som är en giffel med fyllning av mandelmassa. 
Bullen är härligt luftig, men dessvärre ger inte ätupplevelsen oss inte så mycket. Förutom den snålt tilltagna fyllningen av mandelmassa i mitten av bullen smakar giffeln inte mycket. Degen är bra, men det behövs mer smak, förslagsvis genom att addera kardemumma i degen eller genom att ha en rikligare fyllning. 
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *