Veckans bulle v.18: Blåbär- och vaniljbulle, Wienerkonditoriet, Jönköping

 

Blåbärsbullar med vanilj kan man ibland hitta på olika caféer och de är en av Fikapatrullens favoritbullar. Turligt nog hittade vi en sådan bulle på Wienerkonditoriet i centrala Jönköping när vi var där för att fredagsfika.
Bullen är fin till utseendet med blåbärs- och vaniljfyllningen som ger vackra färger. Dessutom är den garnerad med pärlsocker. Vetedegen är god och saftig. Fyllningen är ytterst generös och det är positivt. Samtidigt gör det att bullen blir kladdig och svår att äta. Fikapatrullen är nöjda med bullens smak, men vi tycker att bullen är svår att äta och därför stannar betyget på tre kanelbullar. 

Betyg: 

 

Nyfiken på hur blåbärsbullen förhåller sig i vår bullranking? Klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *