Café Grindstugan

Café Grindstugan i Göteborg är mest känt för sina regelbundna trubadurkvällar, men deras fikautbud får icke förglömmas. Grindstugan, som ligger i anslutning till Trädgårdsföreningen, har ett trevligt utbud av både bakverk och drycker, och med tanke på caféets stora uteservering passar det utmärkt att besöka caféet sommartid. 
Fikapatrullen besöker caféet under en varm dag och vad passar då bättre än att avnjuta varsin islatte? Islatten serveras i höga glas och är svalkande utan att för den delen bli för blaskig av isbitarna. I fikaväg väljer vi att testa två bakverk: en citronmarängtartelette och en brownie. Till att börja med vill vi lyfta att bägge bakverken är vackert utsmyckade. Citronmarängtarteletten balanserar fint mellan syran från citronen och den söta marängen medan brownien har en mörk och vuxen chokladsmak. Det är två bakverk som håller en hög kvalité.

Som tidigare nämnt är Café Grindstugan ett fik som passar bäst att besöka sommartid, med tanke på att sittplatserna inomhus är begränsade. Inomhusmiljön är trivsam, men framför allt är det mysigt att sitta och fika på caféet uteservering och det är utemiljön som det höga betyget grundar sig i. Café Grindstugan erbjuder en av de allra trevligaste uteserveringarna i centrala Göteborg och vi rekommenderar att ni gör ett besök här under de – förhoppningsvis – varma sommarmånaderna!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *