Cafe No.77

När Fikapatrullen hade vägarna förbi Olskroken i Göteborg en regnig dag passade det fint att smita in på gemytliga Cafe No.77 för att ta en fika. Caféet erbjuder ett trevligt utbud av fika och enklare maträtter, och de erbjuder dessutom frukostbuffé under lördagar och söndagar. 
Som sagt besökte vi caféet under en regnig och gråmulen dag, och det visar sig även i bilderna från vår fikastund… Hur som helst så testade vi både caféets pekannötscheescake och deras morotskaka. Pekancheescaken balanserade den feta smaken från nötterna med en härlig syra i cheescakebasen. Den fina balansen föll oss i smaken. Även morotskakan hade en viss fräschör i glasyren och i övrigt en god kryddning. Till fikat drack vi bryggkaffe, Cafe No.77 har Johan & Nyström som kaffeleverantör, vilket naturligtvis bidrar till att kaffet håller en  hög kvalité. Däremot hade det varit trevligt om påtår hade ingått!
Cafélokalen lämpar sig både till häng och studier och interiören är ljus och modern. Cafe No.77 är ett mysigt litet fik som vi gärna återvänder till!
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *