Cafe Wangerud

Fikapatrullen har tidigare besökt Café Söder i Ulricehamn. Nu har detta anrika ulricehamnscafé bytt ägare och man har också ändrat namn till Café Wangerud.  Därför tycker vi att det är läge att spana in det nygamla caféet och dess fikautbud.

När Fikapatrullen besökte Café Söder i början av året tyckte vi att det var en positiv fikaupplevelse. Vid vårt besök på Café Wangerud häromsistens kan vi konstatera att den nya ägaren driver cafét i samma goda anda. Fikautbudet är fortfarande trevligt med klassisk touch. Prisnivån är alltjämt förvånansvärt låg och det är alltid roligt att fika till budgetpris. Den här gången väljer vi en kanelbulle, en chokladbiskvi och en generös Budapestbakelse. Fikapatrullen tycker att fikabrödet håller en bra klass och vi vill särskilt framhålla den goda kanelbullen.
Cafélokalen har inte ändrats i och med ägarbytet och det kan säkert kännas tryggt för fikets stammisar 😉 Det är en trivsam miljö att fika i även om den inte är något extra. Fikapatrullen uppskattar dock de gamla ulricehamnsbilderna som pryder caféets väggar.

Trevligt, gott och billigt tycker vi är tre ledord som passar för Café Wangerud.

Betyg:

Fika:

Dryck:

Bemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *