Ginger Hälsobar

Idag besöker Fikapatrullen Ginger Hälsobar som är en restaurang och ett café med hälsoinriktning. Här serveras enbart raw vegansk fika. Men rawfika är absolut inte detsamma som tråkig fika! Här finns underbara bakverk med härliga smaker – se Fikapatrullens bilder.
Vi väljer en hallon- och lakritskaka med choklad och cashewbotten. Den är fint dekorerad med ätbara blommor. En vacker kaka som är så fin att beskåda – det är nästan synd att äta upp den! I alla fall är lakrits och hallon smaker som gifter sig med varandra och dessa smaker har blivit populära i många bakverk. I rawfoodkakan passar dessa smaker även bra ihop med cashewbotten. Ingen av smakerna tar över utan de bildar en smarrig enhet.
Stämningen på Ginger Hälsobar är avspänd och gemytlig, något som den trevliga personalen bidrar till. Cafélokalen är enkel och fräsch och den passar bra ihop med hälsoinriktningen. Om vi bodde i Helsingborg skulle Ginger Hälsobar vara ett stamfik. Nu får vi nöja oss med att återkomma när vi är på besök i den skånska staden.

 

Betyg:

Fika:

Dryck:

Bemötande: 

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *