Veckans bulle v.39: Krämbulle, Ahlströms Konditori, Göteborg

För varje gång Fikapatrullen besöker Ahlströms Konditori i Göteborg växer sig vår kärlek bara större och större till det mysiga konditoriet. Det är varmt och ombonat, vi får alltid ett trevligt bemötande och bakverken håller alltid en hög kvalité. Vi har tidigare testat en kanel- och kardemummabulle från Ahlströms (läs recensionen här) och nu har det blivit dags för oss att testa konditoriets krämbulle! 
Ofta klagar vi på att krämbullar inte innehåller tillräckligt med vaniljkräm och därmed lätt blir lite tråkiga och torra, men som alltid erbjuder Ahlströms Konditori en generositet med sina bakverk. Bullen innehåller rikligt med god, krämig vaniljkräm. Vaniljkrämen är underbar på alla sätt och vis. Dessutom uppskattar vi att bullens deg är luftig. Ahlströms Konditori gör oss inte besvikna den här gången heller. Det är bara att konstatera att det är ett konditori som håller en oerhört hög nivå.
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *