Konditori Rosetten, Munksjöstaden

Fikapatrullen har tidigare besökt Bageri Rosetten som är ett mysigt kvarterscafé på Kålgården i Jönköping (läs recensionen här). Nu har Bageri Rosetten fått ett ”syskoncafé” i den nya stadsdelen Munksjöstaden och idag har vi begett oss till det nyöppnade caféet för att testa fikautbudet.

Den nybyggda cafélokalen är naturligt nog fräsch och den är också stilren. Det är en trevlig utan att särskilja sig från andra stadscaféer. Utsikten mot Munksjön skulle kunna vara fin men det finns fortfarande en del skräp på stranden som stör utsikten. Fikapatrullen gissar att strandpartiet snart kommer att röjas upp och då blir utsikten från caféet riktigt vacker.

Bageri Rosettens fikautbud är rikligt och trevligt precis som syskoncaféets sortiment. Vi väljer en zuleikatårta. Det är en bakelse med mandelbotten som är täckt med kolakräm. Den är också fint dekorerad med färska bär. Riktigt smarrigt!
Vi är nöjda med vårt besök på Bageri Rosetten, Munksjöstaden, och vi tror att caféet kommer att utveckla sin potential med tiden. Det kan bli en utmanare till sitt syskoncafé på Kålgården  som är ett av våra favoritcaféer i Jönköping.

Betyg:

Fika:

Dryck:

 

Bemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *