Veckans bulle: Kanel- och kardemummabulle, Ahlströms Konditori

Det anrika konditoriet Ahlströms Konditori i Göteborg, som har funnits i Göteborg sedan 1901 och som Fikapatrullen recenserade i början av året, erbjuder en mängd olika vetebullar. Nu har det blivit dags för Fikapatrullen att recensera deras kanel- och kardemummabulle!
Bullen består av en luftig vetedeg som innehåller lagom med fyllning utan att för den delen vara för torr eller för kladdig: bullen går utmärkt att äta med handen. På ovansidan är bullen täckt med strödd kanel och kardemumma utan att någon av smakerna tar över. Bullen är riktigt god och har allt som Fikapatrullen önskar: en god deg, en tydlig smak och lagom med fyllning. Bullen är inte den allra mest unika men om ni vill satsa på ett säkert kort rekommenderar vi att ni äter den här bullen från Ahlströms Konditori!
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *