Lucka 8: Tartelett med kolafyllning och lingonmaräng, C’est Bon Café & Blommor, Jönköping

Älskar du bakverk med salt karamell? I så fall kan Fikapatrullen rekommendera ett besök på C’est Bon Café & Blommor som har en säsongsbetonad tartelett med fyllning av salt karamell och med en topping i form av lingonmaräng. För att förstärka det juliga intrycket är tarteletten även dekorerad med lingon. Det är verkligen ett vackert bakverk! Kolafyllningen är riklig och här får kolaälskaren sitt lystmäte i form av en riktig god salt karamell. Lingonmarängen är vackert rödfärgad och den bryter av fint mot den saltsöta fyllningen. Fikapatrullen känneratt stressen rinner av och att julstämningen kommer fram vid besöket på C’est Bon Café & Blommor. Caféet är fint julpyntat och här finns också olika blommor och olika presentförpackningar att köpa hem som julgåvor. Ett litet tips från oss i juletider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *