C’est Bon Café & Blommor

Visst låter det mysigt med ett franskt café som säljer blommor förutom fika? I Jönköping kan du hitta ett sådant café, C’est Bon Café & Blommor, som ligger på Klostergatan i den mysiga stadsdelen Torpa. När man kommer in på caféet är det som att bli förflyttad till Paris. Fransk musik strömmar genom högtalarna och inredningen har en utpräglad fransk stil (se Fikapatrullens bilder).På C’est Bon Café & Blommor serveras allehanda franska bakverk t.ex. croissanter, briocher, makroner och tarteletter av olika slag. Man har till och med en egen semmelvariant som är en semmelcroissant (!). Eftersom det finns så många läckerheter har Fikapatrullen svårt att bestämma sig, men till slut väljer vi en tartelett som är fylld med vaniljkräm och dekorerad med vaniljgrädde och stora härliga hallon. Ett mycket vackert bakverk som ni kan se på Fikapatrullens bilder. Tarteletten är också lika god som den ser ut. Vi nöjer oss med vanligt bryggkaffe till fikat, men vi konstaterar att C’est Bon Café & Blommor har ett stort dryckesutbud med spännande latte- och chokladvarianter.

Sammanfattningsvis tycker Fikapatrullen att C’est Bon Café & Blommor är ett av Jönköpings bästa caféer med ett spännande fikautbud. Varför inte testa ett franskt fika framöver?
 
Betyg:
Fika:
Dryck:

Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *