Hälls Konditori

Studier i Örebro under hösten har varit en god anledning till cafébesök i staden, och den här gången har det blivit dags för oss att ta tempen på Hälls Konditori. Konditoriet finns på två platser i Örebro, varav vi har besökt caféet på Engelbrektsgatan. 
Hälls Konditori erbjuder ett relativt traditionellt utbud av fika och Fikapatrullen bestämmer sig för att testa caféets semla. Som ni vet är Fikapatrullen hårda semmelkritiker och det gäller också när det kommer till den här semlan… Överlag är det en stabil semla men vi hade önskat att det vore mer kardemumma i degen, mer crunch i mandelfyllningen och mindre grädde. Vi kan dock inte klaga på mängden mandelmassa i bullen. Till fikat dricker vi bryggkaffe som har en trevlig smak.  
Vi får ett trevligt bemötande av personalen på caféet. Många av gästerna verkar vara stammisar vilket är förståeligt med tanke på de fina interaktionerna personalen har med gästerna. Det vi uppskattar med miljön på fiket är de härliga fåtöljerna som finns att sitta i, annars är interiören något anonym. Överlag är vi nöjda med vårt besök på Hälls Konditori! 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *