Veckans bulle v.48: Bernards Konditori, sockerbulle

 

Tidigare har Fikapatrullen testat ”höjdaren”, en vetebulle med vaniljsmak, hos Bernards Konditori. Nu är det dags för oss att avsmaka deras klassiska sockerbulle.

Ni känner säkert till att en sockerbulle är en vetebulle med vaniljkräm i mitten. Den är penslad med smör och doppad i strösocker. Bernards sockerbulle uppfyller alla dessa kriterier och den är vacker att titta på. Den smakar precis som en sådan bulle ska göra även om den inte sticker ut i smaken. Bernards Konditori har alltid ett stabilt sortiment av bakverk och det stämmer också in på sockerbullen. Varför inte ta en klassisk fika på något av Bernards konditorier?

Betyg: 

 
Nyfiken på de andra bullarna vi har testat? Klicka här för en sammanställning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *