Veckans bulle v.3: Kardemummabulle, Centralbageriet

Under vårt besök på Centralbageriet i Huskvarna hann vi testa hela tre bullar. Vi har tidigare recenserat saffransknuten och Huskvarnabullen, och nu har det blivit dags att recenera Centralbageriets kardemummabulle. Fikapatrullen är stora älskare av kardemummabullar så gissa om var förväntansfulla på att hugga in på den här rackaren! 
Bullen består av en god och luftig deg och har en väl framträdande kardemummasmak. Däremot önskar vi att bullen skulle betå av mer fyllning. Nu har vi testat klart bullar från Centralbageriet i Huskvarna för den här gången, och kan konstatera att alla tre bullar som vi har testat från bageriet har fått fyra kanelbullar i betyg! På Bulltoppen kan ni se hur Centralbageriets bullar står sig jämfört med andra bullar 🙂
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *