Princess Konditori

Det finns ett oväntat bra caféutbud i lilla Nässjö. Fikapatrullen har tidigare recenserat Thimons och Elsies Konditori (recensionerna finns på Fikabloggen). Idag har vi begett oss till Princess Konditori som ligger på Mariagatan i centrala Nässjö. Cafélokalen är inte jättestor, men den är fräsch och ombonad.
Fikautbudet är varierat med många klassiska bakverk. Fikapatrullen väljer att smaka på en bakelse med smördegsbotten. Smördegstopparna är penslade med smält choklad så de ser ut som en krona. Vackert! Bakelsen är dekorerad med olika bär och den är fylld med ett lager citronmousse och ett lager vaniljkräm. Vi uppskattar särskilt den syrliga citronmoussen som passar bra ihop med den söta smördegsbottnen. Moussen passar också bra ihop med de söta bären.
Vi vill gärna vi lyfta fram den trevliga cafépersonalen. Otroligt vänlig och serviceinriktad! Den är verkligen en av caféets största styrkor. Fikapatrullen konstaterar slutligen att Princess Konditori kanske är ett lite café, men det är naggande gott!

 

Betyg:

Fika: 

Dryck: 

 Bemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *