Veckans bulle v.28: Mandelbulle, Redvägs Bageri

Fikapatrullen har länge velat smaka på vetebröd från Redvägs Bageri, som är ett surdegsbageri utan caféverksamhet. Bageriet säljer dock sitt matbröd och vetebröd i olika rekoringar och på marknader, till exempel på Malta-Johanna marknad i Falköping under sommaren. Vi hade turen att besöka marknaden och där köpte vi två sorters bullar som vi kommer att recensera på Fikabloggen. Den första bullen är en mandelbulle med mandelmassefyllning som också innehåller mandelbitar.

Fikapatrullen tycker att det är en riktigt god bulle och vi uppskattar den goda vetedegen med härlig smörsmak. Dessutom tycker vi att det är gott med mandelbitarna i fyllningen – de ger ett bra tuggmotstånd. Det här är en bulle som vi gärna äter fler gånger – Redvägs Bageri lever verkligen upp till våra högt ställda förväntningar.

Betyg: 

 
Klicka här för att se en fullständig lista över alla bullar som vi har testat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *