Kafé Frilagret

Frilagret är ett kulturhus beläget vid Järntorget i Göteborg som riktar sig till ungdomar mellan 13-30 år. På Frilagret anordnas event som konserter, filosofikvällar och utställningar – hur fantastiskt låter inte det? Frilagret inrymmer också ett café där vem som helst är välkommen, oavsett ålder. Caféet är helt och hållet vegetariskt och har fokus på ekologiska råvaror och fairtrade. För tillfället försöker Kafé Frilagret också att stoppa användningen av engångsartiklar i verksamheten, ett initiativ som Fikapatrullen uppskattar och som vi tycker att fler borde ta efter!
Caféets stora lokal lämpar sig ypperligt för studier eller jobb, vilket Fikapatrullen väljer att ägna sig åt under fikastunden. Kafé Frilagrets fikautbud var relativt begränsat under Fikapatrullens besök, men vad gör det när det finns veganska semlor att avnjuta? Soya- och havregrädden fungerar bra i semlan och ger en mindre mastig känsla än den vanliga grädden, vilket Fikapatrullen uppskattar. Mandelmassan skulle kunna ha en mer bitig konsistens men överlag är det en god semla. Kaffet som Fikapatrullen dricker vid besöket är gott och vi gissar på att det är ekologiskt och/eller fairtrade-märkt. 
Trots den stora lokalen känns Kafé Frilagret ombonat och vi uppskattar att fika i det rustika gamla lagerhuset. Höjdpunkten under vårt besök på fiket var dock varken fikat, drycken eller miljön – utan det trevliga bemötandet vi fick på caféet. Vi fick så god service på Kafé Frilagret att vi delar ut högsta möjliga betyg för bemötandet! Ni får gå dit själva och se om ni håller med om vårt omdöme 🙂
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *