Gustafs Konditori

Har du en hund och vill fika på ett hundvänligt café? I så fall kan Fikapatrullen rekommendera mysiga Gustafs Konditori som ligger i centrala Huskvarna. Här är alla hundar välkomna och det finns till och med små söta hundbakelser till din fyrfota vän. Visst låter det trevligt?Men det finns också gott fika till oss som är tvåbenta varelser. Gustafs Konditori har ett klassiskt utbud av fikabröd. Priserna är också humana. Vi betalar 37 kronor för kaffe och en bulle och det är billigt. Bullen är en klassisk smörbulle som är doppad i socker. Men den har också en spännande lingon- och vaniljsmak. Den är nybakad och välsmakande.  Det finns även bakelser och andra läckerheter, men inte ens Fikapatrullen vill äta bakelser innan klockan nio på morgonen 😉  Vi lovar att återkomma med en recension av fler bakverk från  detta konditori.

Gustafs Konditori är inrett i retrostil med mysiga soffgrupper och cafébord med tillhörande stolar. Lokalen är inte så stor och det gör att den inbjuder till spontana samtal. Under Fikapatrullens besök har vi nöjet att stöta på några av caféets stammisar och vi får en stunds trevlig samvaro i samband med fikat. Det är dock inga hundar på plats och smaskar i sig hundbakelser vilket gör oss en aning besvikna. Slutligen kan vi konstatera att Gustafs är ett hemtrevligt fik som utmärker sig genom sin hundvänliga nisch.

 

Betyg: 

Fika:

Dryck:

Bemötande: 

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *