Veckans bulle v.43: Konditori Napoleon, vetesnurra

Veckans bulle kommer från Konditori Napoleon. Caféet recenserades under vårt första bloggår och finns att läsa här. Det är en av Fikapatrullens favoritbullar som vi har njutit av många gånger tidigare. Bullen är en vetesnurra som är penslad med smör och doppad i strösocker. Den är härligt porös och har en god smak av smör. När man äter bullen blir man härligt sockrig runt munnen. Mums!

Det är en klassisk bulle med enkla smaker och vi tröttnar inte på den. Även om det är en av våra favoriter skulle vi kunna tänka oss lite mer nytänk – varför inte en variant av snurran med nutella- eller lingonfyllning? Oavsett nytänk eller inte kommer Fikapatrullen att slinka in på Konditori Napoleon då och då för att handla hem en vetesnurra. Är du sugen på att testa den?

Betyg:

 
Nu har vi testat hela fyra bullar: klicka här för att se topplistan. 
Kan du inte få nog av oss? Nej, inte vi heller. 🙂 Följ oss på Facebook för att hålla koll på kommande inlägg och tävlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *