Veckans bulle v.45: Bernards Konditori, ”Höjdaren”

Veckans bulle är en höjdare från anrika Bernards Konditori i Jönköping. Den heter faktiskt ”höjdare” och den är även en höjdare enligt Fikapatrullens utsända medarbetare. Att den heter höjdare gissar vi beror på att den är ganska hög och toppig.

Bullen består av vetedeg och har en vaniljfyllning. Den är penslad med smör och doppad i strösocker. ”Höjdaren” är god, porös och lagom söt trots strösockret. Dessutom har den en god vaniljsmak. Fikapatrullen tycker dock att den är lite liten i storleken, men det är givetvis en smaksak. I alla fall vill vi höja ”höjdaren” till skyarna i vårt bulltest. 

Betyg: 

 
Sedan början av oktober 2018 har vi testat en bulle i veckan med målet att hitta Sveriges godaste bullar. Klicka här för att se en sammanställning över bullarna vi hittills har testat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *