Veckans bulle v.37: Vaniljbulle, Källarbageriet, Mullsjö

Källarbageriet är ett litet kvartersbageri i Mullsjö. Fikabloggen har tidigare skrivit om Källarbageriet och idag beger vi oss till bageriet för att köpa bullar till vår utflykt i bärskogen. Fikapatrullen blir glatt överraskade när vi ser att det finns vaniljbullar – det är en av våra favoritbullar!
Med bullarna i ryggsäcken beger vi oss ut för att plocka lingon. Sällan smakar fikat så gott som i skogen! Källarbageriets bullar faller oss väl ut i smaken. De är något kompakta precis som hembakade vaniljbullar. Om det är positivt eller negativt med en kompakt bulle beror helt på vilka vaniljbullar man föredrar. Vi konstaterar i alla fall att bullen är matig och den ger oss bra energi i bärskogen. I övrigt vill vi lyfta fram den goda vaniljkrämen och vi uppskattar också att bullen är doppad i mycket strösocker. Det ska inte snålas på sockret i en god vaniljbulle!

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *