Lucka 19: Juldammsugare, Nöjds Konditori, Göteborg

Tidigare i december recenserade vi en pepparkaksbiskvi från Nöjds Konditori i Göteborgsområdet och nu har det blivit dags för oss att recensera en juldammsugare från Nöjds Konditori. Juldammsugare, med smak av pepparkaka, har blivit relativt vanligt och går att hitta lite här och där, men idag fokuserar vi på pepparkaksdammsugaren från Nöjds Konditori.
Pepparkakssmaken sitter i dammsugarens skal men tyvärr är den minimal och arrakssmaken i fyllningen tar över. Det är en god kondisbit men den misslyckas tyvärr med att få fram pepparkakssmaken. Den vita chokladen i ändarna är dock ett trevligt inslag. En god dammsugare, men som pepparkaksdammsugare får den tyvärr bara en tvåa i betyg.
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *