Croissantsemla, C’est Bon, Jönköping

Det franskinspirerade caféet C’est Bon har skapat sin egen variant av den traditionella semlan: croissantsemlan. Det är ett vackert bakverk som förenar två godsaker  – den svenska semlan och den franska croissanten. För den som föredrar ett mindre bakverk finns croissantsemlan även i en ”petit” modell.

Croissantsemlan är god och luftig precis som en croissant ska vara och den är fylld med vispgrädde och mandelmassa. Den smakar riktigt bra, men som mandelmasseälskare skulle Fikapatrullen föredra ännu mer mandelmassa och lite mindre vispgrädde. I övrigt tycker vi att croissantsemlan är ett spännande komplement till den vanliga semlan. Ta gärna en tur till C’est Bon och testa en croissantsemla. Bon appetit!

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *