Café Tintin, Linnégatan

Det finns två Café Tintin i Göteborg: ett på Engelbrektsgatan och ett på Linnégatan. Sedan hösten 2017 drivs caféerna av olika ägare och det café som vi recenserar i den här recensionen är Café Tintin på Linnégatan. Café Tintin har enligt hemsidan funnits i Göteborg sedan år 1993. Café Tintin förkortas ibland till CT24: caféet är nämligen öppet 24 timmar om dygnet året runt. Det är relativt ovanligt med caféer som är öppna dygnet runt i Sverige, men vi i Fikapatrullen både tror och hoppas att denna trend kommer att växa sig större, och i sådana fall kan Café Tintin anses vara ledande när det kommer till sådana generösa öppetider. 
Café Tintin erbjuder ett gediget utbud av dygnets alla måltider: frukost, varma maträtter och givetvis fika. Du behöver inte oroa dig för smuliga småkakor och kanelbullar med en snål mängd fyllning: dessa bakverk existerar inte på Café Tintin. Istället inriktar sig caféet på desto smarrigare bakverk såsom pajer, kladdkakor och stora fluffiga maränger. Efter en stunds övervägande väljer Fikapatrullen att testa caféets hallonpaj och rocky road-kaka. Caféet har även ett rejält utbud av både varma och kalla kaffedrycker vilket gör att Fikapatrullen beställer en islatte och en mochalatte. Värt att notera är att vi får ett mycket trevligt bemötande av personalen, personalen ger ifrån sig ett glatt intryck och vi känner oss väl välkomnade på caféet vilket vi tycker är en god början på fikabesöket. 
 
Båda bakverken serveras i rejäla bitar: det kan betraktas som ett i-landsproblem, men portionerna är nästan för stora. Det serveras även generöst med vaniljvisp till hallonpajen och rikligt med grädde till rocky road-kakan. Hallonpajen är en smulpaj som består rikligt med hallon. Den har en god och balanserad smak och vaniljvispen gör sig bra till bakverket, även om Fikapatrullen hade föredragit vaniljsås till pajen. Rocky road-kakan har en god smak av choklad och kombinationen choklad, jordnötter, marshmallows och kolasås blir aldrig fel: däremot skulle bakverket kunna vara lite kladdigare. Islatten serveras osötad och trots att drycken är god tror vi att den skulle vara ännu godare med någon form av sötning. Mochalatten serveras med en lagom mängd grädde och har en god chokladsmak utan att för den delen bli för söt. 
Prisklassen på Café Tintin är relativt hög: ett bakverk och en dryck kostar cirka 90 kr. Vi brukar räkna 60-70 kr för bakverk och dryck som medelpris. Visserligen är portionerna större på Café Tintin än på många andra caféer, men är det rimligt att betala så mycket för såpass enkla bakverk såsom smulpaj och rocky road? Utöver Tintin-affischer på väggarna är inredningen relativt neutral och det som lyfter Café Tintin är framför allt det trevliga personalbemötandet och att caféet är dygnet runt-öppet. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Crea Diem Bokcafé (Ods Bokcafé)

Visst låter det trevligt med ett bokcafé? Fikapatrullen har nyligen besökt ett sådant i Od, Herrljunga kommun. Caféet heter Crea Diem Bokcafé och det ligger ute på landet i en underbar miljö. Caféet skulle utan tvekan även kunna kalla sig ett trädgårdscafé med tanke på omgivningen. Här finns en stor uteservering med bord utplacerade överallt i den vackra trädgården.
När Fikapatrullen stiger in i bokcaféet ser vi mängder av böcker både i hyllor längs väggarna och på ett bord mitt i lokalen. Alla böcker är till salu och vi noterar att de är utplacerade utifrån olika kategorier. Längre in i den trevliga lokalen hittar vi försäljningen av mat och fika. Förutom fikabröd kan man köpa hemlagade rätter på Crea Diém. Allt fikabröd är också hembakat. Det finns ett utbud av klassiska bakverk och dessutom finns det vackert dekorerade smörgåsar.
 

Fikapatrullen avnjuter en bit jordgubbstårta med fin dekor. Den är lite annorlunda än traditionella jordgubbstårtor eftersom den har en botten av citronmousse. Den är fräsch och syrlig och de smakerna passar fint den här sommarvarma dagen. Vi äter även en päronpaj med mandelbotten. Till pajen serveras vispgrädde. Den är generös i storleken och smakerna är väl avvägda. Vi väljer att sitta utomhus och fika, men det skulle säkert ha varit lika trevligt att sitta i den mysiga cafélokalen.

Crea Diém betyder ”skapa dagen” och det är ett passande namn på bokcaféet som strävar efter att vara en mötesplats ”där man kan ladda de mänskliga batterierna och få ny inspiration”. Enligt caféets hemsida (http://www.creadiem.se/) finns det mycket att göra på platsen till exempel samtala, läsa tidningar, fika, uppleva en utställning, promenera eller hyra en cykel och cykla runt i de fina omgivningarna. Behöver du ladda dina batterier? Passa då på att besöka Crea Diém Bokcafé under sommaren eller hösten. Caféet har öppet under mars till december.

 

Betyg: 

Fika: 

Dryck:

Kundbemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme:

Wrågården

Hur fantastiskt låter det inte med en restaurang/ett café som erbjuder bisonsafari, fotbollsgolf, paintball och en älgpark? Wrågården utanför Falköping tillhandahåller allt detta: och mycket mer. Det finns bland annat möjlighet att bo i en älg (!): en stuga som ser ut som en älg och som är placerad i älgparken. Wrågården beskriver själva att de ”[…] har utvecklats från traditionellt jordbruk till ett företag i besöksnäringen”. Sannerligen må Wrågården vara ett populärt besöksmål för turister, men säkerligen även för lokala invånare .
Wrågårdens öppettider är sporadiska: för att bäst se när caféet är öppet rekommenderar vi att ni kikar på deras Facebooksida. Under juli månad har Wrågården öppet för fika onsdag-söndag mellan klockan 15-19. Fikapatrullen begav sig på cykel iväg till Friggeråker utanför Falköping där Wrågården ligger: men för den som inte orkar trampa fem kilometer mellan Falköping-Wrågården går det givetvis utmärkt att åka bil dit. Under Fikapatrullens besök erbjöd Wrågården ett begränsat utbud av fika och Fikapatrullen valde därför istället att testa caféets hemmagjorda glass. Glassen går att få i strut eller bägare varav Fikapatrullen valde att avnjuta glassen i strut. Sammanlagt testade vi fyra olika smaker: choklad, päron- och lakrits, hallonsorbet samt ananas- och kokossorbet. Chokladglassen innehåller rikligt med bitar av mörk choklad vilket förhöjer glassens smak. Päron- och lakritsglassen smakar betydligt mer lakrits än päron, även om päronsmaken finns närvarande i bakgrunden. Glassen har en god och frisk smak vilket även de två sorbeterna vi har testat har. Hallonsorbeten har en tydlig hallonsmak men vår favoritglass – eller rättare sagt sorbet – är ändå ananas- och kokossorbeten. Den har en fräsch smak av ananas och i 30 graders hetta är en kall och god ananas- och kokossorbet precis vad vi behöver. 
Till fikat dricker vi bryggkaffe som håller en stabil kvalité. Wrågården är vackert beläget på landet och det finns både många sittplatser inomhus och utomhus. Vi får ett positivt intryck av Wrågården och verksamhetens mångsidighet, men däremot upplever vi att Wrågården står starkare som restaurang och turistattraktion än som caféverksamhet: vilket är en naturlig baksida av verksamhetens varierande karaktär. Vi rekommenderar absolut ett besök på Wrågården, gården är vackert belägen och det finns många spännande aktiviteter att utföra, men om ni är ute efter ett cafébesök där fikat står 100 % procent i centrum finns det många andra alternativ. Däremot, hur många möjligheter finns det att övernatta i en älgstuga? Väldigt få. Wrågården är unikt på sitt sätt. 
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme: 

Nygrens Café

En solig julieftermiddag begav sig Fikapatrullen till Nygrens Café i Alingsås. Under flera år i rad har Nygrens Café blivit White Guide-korat som ett café med en mycket god klass. Det är dock inte enbart experterna som anser att Nygrens Café håller en hög klass, utan fiket har även ett högt betyg på Cafékartan.se. Faktum är att det inte är första gången som Fikapatrullen besöker Nygrens Café: under våren 2015, innan Fikabloggens födelse, besökte ena halvan av Fikapatrullen Nygrens Café och åt en makalöst god bountykaka. Därför var vi naturligtvis tvungna att återvända till Drottninggatan 27 i Alingsås för att recensera caféet. Den här gången fanns det tyvärr inte någon bountykaka att avnjuta, men Fikapatrullen hängde inte läpp för den saken!
Nygrens Café ligger på en mysig innergård som förr i tiden var en gammal handelsgård, enligt caféet hemsida. Trots att caféet ligger i centrala Alingsås bidrar innergården till att Nygrens Café blir en lugn oas för fikasugna besökare. Utöver innergården, som erbjuder många sittplatser, har caféet både en under- och övervåning där det finns möjlighet att avnjuta sitt fika. 
 
Dagen som Fikapatrullen besöker Nygrens Café är det riktigt varmt utomhus och därför är Fikapatrullen sugen på fika av enklare karaktär: nämligen småkakor. Att äta småkakor på ett café som Nygrens Café, med ett stort utbud av pajer och kakor, kan anses vara ett slöseri, men det visar sig att vi gör helt rätt val. Till att börja med testar vi en cookie med tranbär och vit choklad. Smakerna gifter sig på ett fint sätt och den har dessutom en härlig seghet. Fikapatrullen testar också en daimsnitt som innehåller rikligt med daimbitar. Kakan har en härlig konsistens och slinker ner lätt. Till fikat väljer Fikapatrullen att dricka islatte. Islatten serveras i vackra glas med roliga sugrör och har en god smak. På fikets hemsida står det att kaffet är ekologiskt och att bönorna mals på caféet vilket märks i och med den goda smak som kaffet har. Nygrens Café har även ett stort utbud av andra spännande kaffedrycker. 
Caféet är inrett på ett härligt kaotiskt sätt med möbler i olika färger och former och många häftiga dekorationer att fästa blicken på. Fikapatrullen tycker att Nygrens Café är riktigt mysigt. Personalen ger ett trevligt bemötande och serverar kaffet till bords. Fikapatrullens andra besök på Nygrens Café var minst lika bra som det första. Återigen levererar Alingsås på caféfronten! 
 
Betyg:
Fika:

Dryck:

Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Mössebergsgården

”Ännu ett inlägg från Mössebergsgården” kanske ni tänker – och faktum är att ni har rätt. Fikapatrullen har recenserat Mössebergsgården tidigare, både deras traditionsenliga glassprovsmakning på sommaren  och deras afternoon tea-buffé. Den här gången har det blivit dags att recensera det ordinarie fikat på Mössebergsgården och till hjälp har vi med oss Fikabloggens allra hårdaste kritiker: Fikapatrullen Junior! 
Det tog en stund för de yngsta (och även för de vuxna) att välja vilka bakverk som såg allra mest lockande ut bakom disken. Mössebergsgården erbjuder ett stort utbud av kakor i olika former medan utbudet av till exempel pajer och bullar är desto mindre. Till att börja med väljer Fikapatrullen Junior att testa Mössebergsgårdens wienerbröd. Ett av barnen förkunnar att fyllningen i wienerbrödet ”smakar honung” och att det ”smakar bättre på andra ställen” men med tanke på att wienerbrödet slinker ner utan problem kan wienerbrödet inte ha smakat allt för illa. Vidare smakar Fikapatrullen Junior också på mazarinerna som de ger ett högt betyg. Fikapatrullen Junior testar även en syltkaka som är baserad på mördeg och dekorerad med pärlsocker på kanterna. Sylten verkar vara det som går hem bäst hos 6-åringen och med det i åtanke består syltkakan av lite väl lite sylt. Det mest spännande bakverket som Fikapatrullen Junior vågar sig på är en chokladdoppad päronbiskvi som är dekorerad med färgglatt socker. Fikapatrullen Junior väljer att beskriva biskvin som ”en chokladboll” och verkar nöjd med bakverkets smak: trots att den utifrån vuxna ögon inte verkar ha så många gemensamma nämnare med en traditionell chokladboll. 
 
Den vuxna delen av Fikapatrullen väljer att smaka på en klassisk potatiskaka. Utöver smörkrämen är den även garnerad med mandelmassa och Fikapatrullen upplever tyvärr att kakan blir lite för söt. Bakverket skulle behöva brytas av med något annat smakelement. Fikapatrullen hugger även in på en biskvi med smak av mocka. Biskvin har ett tunt skal av vit choklad och är även vackert dekorerad med guldstänk. Biskvin har en god kaffesmak och det är ett kreativt val av smaksättning på en biskvi, men däremot skulle kaffesmaken kunna vara ännu mer framträdande. Slutligen testar Fikapatrullen en mazarin med en syrlig hallonfyllning. Mazarinen är god och har en trevlig twist med hallonfyllningen, däremot önskar Fikapatrullen att även denna mazarin hade haft en glasyr på toppen: den söta glasyren hade brutit av bra mot den syrliga hallonfyllningen. 
Miljön, kundbemötandet och kaffet på Mössebergsgården har vi redan lyft fram i tidigare recensioner (läs här) men den här gången kan vi passa på att konstatera att Mössebergsgården är ett barnvänligt café med stora ytor och även plats för lek och spring utanför. Efter att ha fikat klart lämnade vi caféet på sockerstinta ben och mätta magar både hos Fikapatrullen och Fikapatrullen Junior. Det må väl ändå vara ett bra omdöme?
 
Betyg:
Fika:
Dryck:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme:

Günthers Café & Brödstuga

En vacker sommardag är Fikapatrullen på besök i den mysiga småstaden Ulricehamn. Då passar vi på att ta en fika på Günthers Café & brödstuga som är ett fik med kunglig glans. Visste ni att Günther Koerffer, brödstugans grundare, skapade kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllopstårta i juni 2010? Günther har idag titeln hovkonditor och Günthers Café & Brödstuga har passande nog mottot ”Från slott till koja, gränslöst gott i stort och smått”. En annan kuriositet är att påve Fransisco har fått ett specialtillverkat bröd som gåva från brödstugan.
 

Günthers Café & Brödstuga har fått nomineringen ”God klass” av White Guide 2018. I caféguiden skriver man att ”Det pöser av grädde hos Günthers” och ni kan säkert gissa att bröllopstårtor är en av caféets specialiteter. Dessutom bakar man många olika sorters bröd med ”dagens specialare” till extra billigt pris. Fikautbudet är klassiskt med bakelser, bullar och kakor. Det finns även egentillverkad gelato med spännande smaker som toblerone eller vegansk chokladsorbet.

Fikapatrullen hugger dock in på en klassisk budapestbakelse som är generös i storleken. Den är fylld med grädde och somriga hallon. Till bakelsen dricker vi en caramellatte som smakar bra utan att vara något extra. Brödstugans dryckesutbud är varierat, men vi saknar kalla drycker som islatte och isthe som är goda törstsläckare under sommaren.
Günthers Café & Brödstuga har många sittplatser inne i cafélokalen som har en inredning i typisk caféstil d.v.s. stilenliga möbler som inte sticker ut från mängden. Dessutom finns det en uteterass med vacker utsikt mot sjön Åsunden. Fikapatrullen vill gärna framhäva brödstugans fikabröd och även deras härliga matbröd. Vore det inte trevligt med en tur till Ulricehamn för att testa någon av hovkonditorns bakverk?

 

Betyg:

Fika: 

Dryck: 

Kundbemötande:

Miljö: 

Slutgiltigt omdöme: 

Triumf Glasscafé, Alingsås

Triumf Glasscafé är en kedja som finns på åtta olika platser i Göteborgsområdet, varav vi har besökt caféet i Alingsås. Caféet ligger på adressen Lilla torget 2, bara ett par minuter bort från tågstationen, vilket naturligtvis underlättar för glasshungriga tågresenärer som är sugna på att besöka caféet. Sedan år 2009 har caféet funnits i Alingsås. Glassen som serveras på caféet kommer – förvånande nog – från märket Triumf Glass och på caféet finns det en mängd olika sorters glass och sorbeter att välja mellan: även ett stort urval av laktosfri glass. 
Trumf Glasscafé har en riklig meny med både glass, galetter, crêpes, våfflor, smoothies, milkshakes och andra kaffedrycker. Menyn hittar ni på caféets hemsida. Fikapatrullen besöker caféet vid lunchtid och visst är det okej att avnjuta crêpes till lunch ibland? Det tycker i alla fall Fikapatrullen och således beställer vi in varsin crêpe till lunch. Crêpes är tunna franska pannkakor som tillverkas i ett speciellt järn och som är knaprigare än vanliga pannkakor. Fikapatrullen beställer in en marängswisscrêpe som serveras med chokladsås, krossade maränger, banan, vaniljglass och grädde samt en crêpe med Nutella, grädde, banan, chokladsås och vaniljglass. På bilderna ser pannkakorna nästintill identitska ut vilket beror på att innehållet är relativt likartat. Crêpsen är verkligen väl tilltagna i storlek vilket Fikapatrullen naturligtvis inte har något emot: kan man någonsin äta sig mätt på pannkakor? Fyllningarna är goda, däremot tycker vi inte att sprutgrädden tillför något och den skulle lika gärna gå att utesluta. 
Eftersom vi besöker Triumf Glasscafé vid lunchtid väljer vi att dricka vatten till lunch, och kan därför inte bedöma caféets drycker. Caféet är litet till storlek, det finns ett fåtal sittplatser inomhus och en desto större uteservering. Det är fint att sitta på uteserveringen och blicka ut över The Capital of Fika, men trots utsikten är miljön caféets svagaste punkt. Är du sugen på glass eller pannkakor gör du klokt i att besöka Triumf Glasscafé. Vi lovar att menyn kommer få det att vattnas i munnen på dig!
 
Betyg:
Fika:
Kundbemötande:
Miljö:
Slutgiltigt omdöme: 

Varnhems Klosterkafé

Det är en varm sommardag när Fikapatrullen beger sig till den anrika orten Varnhem och deras Klosterkafé som är beläget strax intill den pampiga stenkyrkan och ruinerna från det gamla klostret. Att det är välbesökt är därför inget konstigt, för kyrkan är stor och vacker och med kungagravar, en vikingagård, museiföremål och inspelningsplats för Arn-filmerna. För Fikapatrullen är det dock caféet som är huvudmålet, beläget i ett fint hus med bra utsikt mot kyrkan.

 

Just miljön är också det starkaste argumentet för ett besök till Klosterkaféet, den stekande solen visar upp den stora trädgården från sin bästa sida och det finns gott om lummiga platser för lite skugga om det skulle bli för stekande. Den gröna naturen och mäktiga klosterkyrkan som är svår att undgå ger onekligen caféet en särskild känsla och även inne i huset finns mysiga platser för sämre väder. Det är också där inne som fikabloggen tar för sig av fikat, där personalen trots de många besökarna ger ett trevligt bemötande och fikautbudet känns (trots brist på bullar) som bredare och modernare än vad omgivningen skulle kunna antyda.

Fikapatrullen hugger in på en fantomenkaka och en lite mer klassisk småkaka med sylt, tillsammans med en kopp svart kaffe. Fantomenkakan visar sig vara höjdpunkten, dess två lager ger gott om smak med både kokos och choklad och mättar bra. Utseendet må vara lite väl traditionellt, men den mättar bra och kompleterar småkakan bra. Tyvärr så faller den lilla kakan nästan isär vid minsta beröring, men den passar smakmässigt bra som en munsbit till kaffet. Med tanke på att kaffet verkar vara vanligt bryggkaffe som man själv tar för sig av så har det ändå en lagom stark smak och värmer gott, extra plus för det stora och varierade utbudet av fina koppar som caféet bjuder på.
Att fika på Varnhems Klosterkafé är att fika på historisk mark och det är svårt att undgå den häftiga känslan. Besöket kombineras därför med fördel med en promenad in och runt kyrkan och klosterruinerna för att få ett extra mervärde med historiens vingslag, men caféet är faktiskt så bra i sig att det är värt ett besök även för den som är helt ointresserad av historia. Med sin vackra trädgård och ett behagligt lugn långt borta från storstaden så är det lätt att varmt rekommendera ett besök på Varnhems Klosterkafé för alla och envar. Om ni är intresserade av att läsa mer om Varnhems kloster kan ni göra det på Svenska kyrkans hemsida

 

Betyg:

Fika:

Dryck:

Kundbemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Väderstad Centralkonditori

Fikapatrullen förstår att Väderstad Centralkonditori är ett populärt ställe när vi möts av en ringlande kö av fikasugna gäster. Givetvis blir vi nyfikna på vad som lockar alla besökare till den lilla orten Väderstad i Mjölby kommun. Efter en kort stunds köande och en lång fikastund har vi svaret: Väderstad Centralkonditori har ett underbart gott fikabröd! Det tycker också White Guide som har nominerat Väderstad som ett café av ”mycket god klass” 2018.

Sortimentet är stort och varierat till rimliga priser. Det finns många olika sorters bullar och på konditoriets hemsida kan man läsa att ”vi älskar att baka bullar och därför består nästan halva sortimentet av bullar”. Dessutom kan du välja mellan olika bakelser och gokakor. Om du är sugen på något annat än söta bakverk har Väderstad Centralkonditori olika smörgåsar. Du kan till exempel välja mellan stora räkmackor som är rikligt dekorerade med räkor eller matiga köttbullsmackor. Därutöver finns det Väderstadsknäcke att köpa med sig hem.

Fikapatrullen väljer en marängbakelse som är vackert dekorerad vilket ni kan se på bilderna här på bloggen. Den är fylld med vaniljkräm och grädde. Hur smarrig som helst! Dessutom väljer vi en bakelse med det spännande och oväntade namnet ”Karl-Henriksbakelse” (!). Den har en wienerbrödsbotten och är fylld med sylt och grädde samt dekorerad med jordgubbar. Till kaffet dricker vi bryggkaffe som smakar gott. Det finns även andra kaffedrycker att välja på om du så önskar.

Cafélokalen, som har tjänat som konditori sedan 1914, är inredd i retrostil. Det är trevligt och ombonat med många roliga tavlor och prylar att fästa ögonen på. Det finns också en stor uteservering utanför caféet. Fikapatrullen tycker dock inte att cafémiljön särskiljer Väderstad Centralkonditori från många andra caféer. Det är det härliga sortimentet som är centralkonditoriets styrka. Slutligen vill vi även berömma den tålmodiga och serviceinriktade personalen som svarar vänligt på frågor trots den långa kön bakom oss.

Om du färdas på E4:an i sommar tipsar Fikapatrullen dig att svänga av till Väderstad (avfart 107, ca 3 minuter från E4) och ta en fikapaus på Väderstad Centralkonditori.

 

Betyg:

Fika:

Dryck:

Kundbemötande:

Miljö:

Slutgiltigt omdöme:

Café Sirius

Det finns numera caféer av alla dess slag, med mängder av olika koncept och oavsett preferenser borde de flesta kunna hitta något som passar. Sedan en tid tillbaka har Science-fiction bokhandeln i Göteborg bidragit till detta genom Café Sirius, ett café tydligt formgivet för butikens målgrupp och därmed fylld med referenser till allsköns populärkultur.

Främst yttrar detta sig i miljön. Den lagom stora cafélokalen erbjuder en variation i möblemanget och allt från stolbeklädnader, tryck på borden och miniatyrer runt om påminner om butikens inriktning. Det märks att personalen haft kul med sina referenser och här bjuds det på ett fint möte av stilar, där allt ifrån Alice i Underlandet och Star Wars till Harry Potter och superhjälteserier flyter samman.
 

Hur är då fikat? Fikapatrullen testar en salt muffin, med en stor mängd olika smakkomponenter. Det söta, salta och den luftiga bullen bjuder förvisso på variation, men i slutändan är det kanske inte ett perfekt möte. Kaffet som kompletterar bullen är förvisso rejält varmt och tilltaget, men den välbekanta smaken gör att det främst är de kreativa namnen på dryckerna som sticker ut här.

För det kan sägas att Café Sirius står och faller lite med alla sina referenser. Det är inget direkt fel på fikat här, men för någon som inte är intresserad av den nördkultur som frodas på caféet finns det många andra fikaställen som upplever smakupplevelser. Samtidigt fyller caféet onekligen sin funktion, med sin välkomnande natur som erbjuder brädspel till fikat och ständigt något kul att titta på så är det här en given rekommendation för alla som tillhör butikens målgrupp.

 

Betyg:
Fika:

Dryck:

Kundbemötande:

Miljö:


Slutgiltigt omdöme: