Veckans bulle v.4: Vaniljbulle med kanelfyllning, Chokladverkstan

I ett tidigare inlägg  har Fikapatrullen testat en smörbulle från Chokladverkstan som veckans bulle. Idag har vi besökt det lantliga caféet utanför Jönköping för att avsmaka en annan bulle. Denna gång väljer Fikapatrullen en vaniljbulle med kanelfyllning. Det låter kanske ovanligt med både kanel- och vaniljkräm i samma vetebulle, men faktum är att smakerna gifter sig bra med varandra. Det snålas heller inte med vare sig kanel eller vaniljkräm i bullen vilket är ett plus. Bullen är pudrad med florsocker och det förhöjer smakerna ytterligare. Vetebrödet är så poröst att det smälter i munnen. Det enda vi skulle önska oss är en lite mer generös storlek på bullen. I övrigt är vaniljbullen en riktigt smaskig bulle.

Betyg:
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *