Café Haos

Café Haos beskriver sig som ”caféet på hörnet” vilket är passande med tanke på fikets läge i korsningen Drottninggatan-Korsgatan i centrala Göteborg. Café Haos är ett litet och gemytligt stadscafé som erbjuder kaffe, fika, smoothies och även belgiska våfflor. Fikat som serveras på caféet levereras från Johnséns Konditori.
För en fikaälskare är utbudet på Café Haos ganska begränsat. Fikapatrullen väljer hur som helst att testa en vegansk raw food-kaka som består av en nötig chokaldbotten, jordnötsfyllning och en krämig chokladglasyr. Smakerna harmoniserar fint med varandra men Fikapatrullen har två klagomål. Dels var bakverket något litet och hade kunnat vara aningen större, men det hade också varit trevligt om bakverket hade haft mer färg på sig (som bakverken på Ginger Hälsobar i Helsingborg). Raw food behöver inte vara brunt och trist!
Kaffet på Café Haos är ekologiskt vilket naturligtvis är trevligt. Det är dock synd att det inte ingår påtår (men det är också ganska vanligt att det är så på många innerstadscaféer).
Café Haos är ett mysigt café på hörnet men gör tyvärr inget större intryck på Fikapatrullen. Caféet skulle behöva förbättra sitt fikautbud och servera mer tilltalande bakverk. Fiket är dessutom granne med Ahlströms Konditori och Jerkstrands, två caféet som Fikapatrullen håller varmt om hjärtat, och bara det är en anledning för Café Haos att arbeta för att förbättra sin verksamhet.
Betyg:
Fika:
Dryck:
Bemötande:
Miljö
Slutgiltigt omdöme:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *